Jäätelöherkkuja suomalaiseen makuun

Ingman tarjoaa suomalaisille jäätelönystäville niin kotimaiset klassikot kuin kansainväliset menestysmerkit!


Vuodesta 2011 alkaen Ingman -jäätelöt ovat olleet osa Unileverin konsernia. Ingman-jäätelöillä on kuitenkin pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingman pyrkii toiminnassaan keskittymään korkealuokkaisiin, hyvänmakuisiin ja turvallisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat pieniä onnen hetkiä suomalaisten ihmisten elämään. Ingman-tuotemerkki näkyy lähes kaikissa jäätelötuotesegmenteissä. Ingman on tuonut ensimmäisenä Suomen jäätelömarkkinoille monia uusia tuotteita, mm. aikansa ensimmäisen premium-jäätelöpuikon, pakatut jäätelötuutit, jättituutit sekä soijapohjaisen jäätelön.


Niin Suomessa kuin kansainvälisestikin kaikkien Unileverin jäätelötoimintojen yhteinen symboli on pelkistetty sydänkuvio. Symboli näkyy vuodesta 2012 eteenpäin myös kaikissa Ingmanin tuotepakkauksissa, jäätelöaltaissa sekä mainosmateriaaleissa. Unileverillä on jäätelötehtaita ympäri Eurooppaa. Pitkään markkinoilla olleet suomalaiset klassikot, kuten esimerkiksi Kingis, Jättis ja yhden litran pakkaukset valmistetaan Suomessa, Sipoon tehtaalla. Tuotannossa laadukkaat raaka-aineet ovat meille kunnia-asia ja pakkauksissa oleva Avainlippu-tunnus viestii korkeasta kotimaisuusasteesta.


Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia kanssamme Ingmanin Facebook-sivuille. Haluamme jakaa kanssasi jäätelön tuomat onnen hetket. Kysykää ihmeessä kysymyksiä, keskustelkaa kanssamme ja antakaa ideoita tuotekehittelyllemme. Jäätelöstä löytyy aina puhuttavaa!


Tiedotteet


LUOMU

Ingman vastaa kuluttajien toiveisiin tuomalla markkinoille herkulliset Ingman Luomu -jäätelöt. Makuina ovat suomalaisten suosikkimaut Vanhanajan Vanilja ja Suklaa. Ingman Luomu -jäätelöillä on Euroopan Unionin virallinen luomumerkki, mikä kertoo, että tuotannossa on noudatettu EU:n luomuasetusta ja valmistuksessa käytetyistä maatalousperäisistä raaka-aineista vähintään 95 % on luomua. Avaa koko tiedote (pdf)


CHOICE

Unilever vastasi kuluttajien kasvavaan vegaanisten jäätelöiden kysyntään ja toi kauppojen jäätelöaltaisiin uudet Choice‐jäätelöt. Täysin kasviperäiset ja maidottomat Tofuline‐ ja R‐Ice‐jäätelöt siirtyivät Choice‐brändin alle ja saivat viereensä uuden täyteläisen mantelipohjaisen jäätelön. Vegaaniset jäätelöt eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä! Avaa koko tiedote (pdf)


Ingman-jäätelöt puhtaamman Itämeren puolesta


Baltic Sea Action Group:in työn tavoitteena on Itämeren ekologisen tasapainon palautuminen.
Työ perustuu rakentavaan yhteistyöhön yhteiskunnan eri osa-alueiden kanssa, mukaan lukien korkein poliittinen taso, yritykset, viranomaiset ja kolmas sektori. Unileverin jäätelötehdas Unilever Ingman Production on tehnyt sitoumuksen auttaakseen parantamaan Itämeren tilaa, ja se koostuu kahdesta osasta:

1. Unilever Ingman Production eli Sipoon jäätelötehdas on sitoutunut vähentämään vuosittaista tuotannossa käyttämäänsä veden määrää 4% vuodessa.
2. Unilever Ingman Production eli Sipoon jäätelötehdas on sitoutunut vähentämään vuosittaista tuotannossa käyttämäänsä energian määrää 4% vuodessa.

Lisää sitoumuksesta löydät:

www.bsag.fi

 • Tuutit
 • Puikot
 • Limujäät
 • Välipalat
 • Kotipakkaukset
 • Jäätelökakut
 • Monipakkaukset
 • Irtojäätelöt
 • Pehmyt-jäätelöt
 • Maidottomat jäätelöt
 • Kastikkeet